Delivery Information

Pentru comenzi de minim 300 de lei (inclusiv TVA), livrarea se face gratuit in Bucuresti. La comenzile cu valoare mai mica decat aceasta suma, se percepe o taxa de livrare de 16 lei + TVA, care este inclusa in factura dumneavoastra.

Pentru comenzi de minim 500 de lei (inclusiv TVA), livrarea se face gratuit in judetul Ilfov. La comenzile cu valoare mai mica decat aceasta suma, se percepe o taxa de livrare de 25 lei + TVA, care este inclusa in factura dumneavoastra.

Deasemenea, ridicarea produselor de la sediu nu se poate considera comert la distanta, respectiv nu puteti beneficia de dreptul de denuntare de 10 zile. Va rugam sa verificati produsele la ridicarea lor in prezenta personalului nostru, fiind obligatia Dumneavoastra sa nu semnati pentru primire pana la testarea corespunzatoare a produselor.

Livrarea in provincie se efectueaza printr-o firma de curierat rapid, caz in care aveti drept de denuntare a contractului la distanta in termen de 10 zile de la primirea produsului, dar aveti si obligatia de a verifica continutul coletului inainte de a semna de primire, pentru ca acesta sa fie complet si corespunzator cu factura.

Metro Ingeni isi asuma raspunderea ca, odata confirmata (si dupa caz, incasata contravaloarea sa), comanda Dvs. va fi expediata in termenele specificate mai sus, dar nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri cauzate de firmele de curierat rapid cu care colaboram. Daca nu primiti comenzile la timp, va recomandam sa ne solicitati numarul de AWB al expeditiei si telefoanele curierului rapid, pentru a lua legatura cu acesta si a solutiona intarzierea.

 IN CAT TIMP SE LIVREAZA PRODUSELE

Livrarile in Bucuresti se fac in maxim 24 de ore lucratoare, iar pentru provincie in maxim 72 de ore lucratoare de la data la care comanda a fost confirmata de catre consultantii de vanzari Metro Ingeni si de Dumneavoastra si, in cazul comenzilor cu plata prin ordin de plata sau online, tranzactia a fost confirmata de banca sau de procesatorul de carduri.

Metro Ingeni isi asuma raspunderea ca, odata confirmata (si dupa caz, incasata contravaloarea sa), comanda Dumneavoastra va fi expediata in termenele specificate mai sus, dar nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri cauzate de firmele de curierat rapid cu care colaboram. Daca nu primiti comenzile la timp, va recomandam sa ne solicitati numarul de AWB al expeditiei si telefoanele curierului rapid, pentru a lua legatura cu acesta si a solutiona intarzierea.

Metro Ingeni livreaza in afara Bucurestiului si a judetului Ilfov prin intermediul unor colaboratori externi, firme de curierat rapid.
Din cauza problemelor interne de organizare si logistica ale acestor firme, termenele de livrare anuntate de catre noi (24-48 de ore din momentul expedierii) nu sunt sigure si acestea se pot modifica fara instiintare prealabila. Mai mult, este datoria noastra sa va anuntam ca orice termen de livrare sau promisiune oferita direct Dumneavoastra de catre reprezentantii firmelor de curierat rapid este relativ si trebuie considerat ca atare, Metro Ingeni nu isi asuma nici o raspundere pentru aceste promisiuni. Ne cerem scuze in fata tuturor clientilor nostri fata de care nu ne-am putut tine 100% promisiunile, din motive ce nu tin de organizarea companiei noastre ci de modul in care firmele de curierat rapid inteleg sa isi faca datoria fata de clienti.

Pentru a afla informatii despre livrarea unui colet prin curier rapid va rugam verificati daca ati primit de la noi prin e-mail numarul de AWB si data acestuia. Daca acestea au fost trimise inseamna ca livrarea a plecat de la noi si orice informatii se pot obtine numai de la firma de curierat rapid, la numarele de telefon pe care le gasititi in e-mail-ul primit de la noi, alaturi de numarul si data AWB-ului.

DOCUMENTE (FACTURI, CHITANTE, GARANTII)

Documentele legale va sunt predate/trimise intotdeauna in original odata cu comanda. Va rugam sa verificati comenzile si sa sesizati in scris orice lipsa a unui document in momentul primirii. Conform Codului Fiscal art 155 alineatul (6), semnarea si stampilarea facturilor in original nu sunt obligatorii.

TAXA VERDE

In conformitate cu prevederile legale (Directiva europeana EC/96/2002 si HG 448/2005), la vanzarea produselor electronice, electrocasnice si IT, magazinul nostru are obligatia de a incasa si varsa mai departe, catre asociatiile specializate ECO TIC (organizatia colectiva de gestionare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) din domeniul IT&C si al electronicelor de consum) si RoREC (Asociatia Romana pentru Reciclare) taxa verde.